ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tietoa Yrityksestä

Yrityksestä

Vink Finland Oy

PAIKALLINEN JA KANSAINVÄLINEN

Vink Finland Oy kuuluu kansainväliseen Vink-ryhmään, joka toimii 21 Länsi-Euroopan maassa ja Kiinassa yli 1500 ihmisen voimin. Vinkillä on 60 vuoden kokemus Euroopan muovipuolivalmistemarkkinoista, ja Suomenkin Vink on toiminut alansa uranuurtajana ja suunnannäyttäjänä jo yli 50 vuotta. Nämä Vink Holdings Ltd:n omistamat yhtiöt muodostavat Euroopan suurimman muovipuolivalmisteisiin keskittyvän tukkukaupparyhmän. Vink Holdings on osa maailmanlaajuista yritysverkostoamme, joka toimii neljällä mantereella keskittyen muovipuolivalmisteisiin.
 
Vinkillä on kokemuksen ja markkinapeittonsa mukanaan tuoma alansa paras asiantuntemus tuotteista ja niiden käyttösovelluksista. Kattavat tuotevalikoimat ja nopea saatavuus sekä ammattitaitoinen henkilökunta ovat pitkän menestyksemme salaisuus. Toimintaamme ohjaa auditoitu ISO 9001 laatujärjestelmä.
 
Suomessa Vinkillä on kahdeksan toimipistettä. Pääkonttori, tuotanto ja keskusvarastomme ovat Helsingin kupeessa Keravalla, aluevarastomme sijaitsevat Tampereella ja Oulussa. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme paikallisten myyntikonttoriemme kautta Kuopiossa, Kokkolassa, Kouvolassa ja Turussa. Näin tarjoamme paikallista, joustavaa ja nopeaa palvelua asiakkaillemme heidän omalla markkina-alueellaan.
 
Suomessakin Vink myy tuotteitaan lukemattomiin eri käyttökohteisiin tuhansille asiakkaille lukuisille eri toimialoille. Toimintamme keskittyy neljälle eri avaintoimialalle:
 
  • Mainostaminen ja graafiset sovellukset
  • Rakentaminen
  • Prosessiteollisuus
  • Konepajateollisuus
Vink | Vinkin toiminta Suomessa ja Euroopassa Vink | Vinkin toiminta Suomessa ja Euroopassa

Vink Finland Oy tilitiedot

Danske Bank
Bic: DABAFIHH
Iban: FI35 80 0015 0150 9500

Keski-uudenmaan Osuuspankki
Bic: OKOYFIHH
Iban: FI18 51 3205 2005 3018