Teippaustarvikkeet

Teippaustarvikkeet

Teippaustarvikkeet

Onnistunut teippaus edellyttää korkealuokkaisia työvälineitä ja tarvikkeita. Vinkin valikoimista löydät lastoja, puhdistusaineita ja alustamattoja pöytälaminaattoreihin.

Puhdistus- ja hoitoaineet

Oracal® Esipuhdistusaine

Kaikki teipattavat pinnat on aina syytä puhdistaa huolellisesti ennen kalvon asennusta, jotta teippaus onnistuu ja kestää myös aikaa. Oracal® esipuhdistusaine on suunniteltu käytettäväksi erityisesti autojen yliteippauksen yhteydessä. Esipuhdistusaineella poistat teipattavalta  pinnalta rasvatahrat ja pesuainejäämät, jotka voivat muuten aiheuttaa kuplimista ja muita epämieluisia ilmiöitä tarrakalvon pinnassa. Esipuhdistusaine on pakattu 1l pulloihin.

Oracal® Puhdistus- ja hoitosarja (kiiltävä / matta)

Varsinkin autojen yliteippaukset vaativat hoitoa ja huolenpitoa  myös teippauksen jälkeen muuten aikaa, vaivaa ja rahaa vaatinut toimenpide on tehty turhaan. Oikealla hoidolla yliteippaus saadaan pysymään näyttävänä pitkään ja se käy helposti Oracal® puhdistus- ja hoitosarjalla, jonka tuotteet ovat kehitetty säännöllisesti käytettäviksi yliteipattujen autojen kanssa. Aineet ovat tehokkaita, mutta kuitenkin sopivan mietoja, jotta herkät kalvopinnat eivät kärsi niiden käytöstä. Kiiltäville ja mattakalvoille on kehitetty omat sarjansa. Puhdistus- ja hoitoainesarjat myydään pakettina, joka sisältää:

  • Erikoisshampoo (500 ml)
  • Tehopuhdistusaine (500 ml)
  • Hoitoaine (500 ml)
  • Pitkäkestoinen suoja-aine (500 ml), käsittely ennen yliteipatun ajoneuvon käyttöönottoa
  • Erikoissieni (2 kpl)

Lastat

Jokaisen teippaajan työkaluihin kuuluu valikoima laadukkaita lastoja. Orafolin lastaperheestä löydät oikean lastan jokaiseen kohteeseen:

  • Rakel-vetolasta on harmaa muovinen yleislasta teippien kaikkeen kiinnittämiseen ja muotoiluun. 
  • Rakel-vetolasta on saatavilla myös mattakultaisena. Kultaisella vetolastalla tuot arkeen helposti  ripauksen blingblingiä.
  • Rakel-vetolastan saa halutessaan myös huopareunallisena Kombi-versiona, jossa yhdistyy huopalastan ja vetolastan ominaisuudet.
  • Huopalastamme on jämäkkä ja nukkaamaton luonnonkuitu huopainen lasta, jolla minimoit naarmujen syntymisen kalvon pintaan.

Laminaattorimatto

Vinkin valikoimista löytyy myös pöytälaminaattoreihin alustamattomateriaalia. Extruflexin laadukas PVC- matto on erinomainen alusmateriaali helpottamaan työskentelyä pöytälaminaattorilla. Materiaali on sinertävän kirkasta pehmeää PVC:tä, joka sulkee veitsen leikkuujäljen itsestään. Materiaali on helppo heittää pöydälle, leikata se reunoilta istuvaksi ja sen jälkeen alusta on jo käyttövalmis. Materiaalia on saatavissa eri leveyksissä ja paksuuksissa, mutta 5mm paksuista mattoa suositellaan käytettäväksi pöytälaminaattoreissa.