Siirtoteipit

Siirtoteipit

Luotettavia siirtoteippejä tarvitaan, kun tarraleikkureilla leikattuja tekstejä ja kuvioita siirretään ammattimaisesti ja nopeasti erilaisille pinnoille. Orafol® on kehittänyt useita siirtokalvoja erilaisiin käyttökohteisiin. 

Hinnasto

Siirtoteipit - läpinäkyvät

Oratape® MT 95 / HT 95 / LT 95 -  Siirtoteipit

Polyakrylaattiliiman erityinen koostumus mahdollistaa muotoon leikattujen kuvioiden ongelmattomat siirrot erilaisille pinnoille. Jopa yli kuusi kuukautta asennuksen jälkeen siirtoteippi voidaan poistaa, ilman että sen liiman pitävyydessä on tapahtunut huomattavia muutoksia. Siirtokalvojen korkean vetolujuuden ansiosta kuvien tarkka asemointi on mahdollista. Siirtokalvot soveltuvat lähes kaikille kiiltäville tai mattapintaisille tarroille. MT95 on kehitetty erityisesti tilanteisiin, jossa siirtokalvon on oltava erittäin läpinäkyvä. Siinä on keskivahva akryyliliima. HT95.ssä on erittäin vahva akryyliliima ja vastaavasti LT95.ssä on heikko akryyliliima. Se on kehitetty erityisesti sellaisille materiaaleille, joiden siirtoon tarvitaan poikkeuksellisen matalaa vetolujuutta. Esimerkiksi Oracal®  638 ja Orajet®  3628 tarrojen siirtoon LT95 sopii erinomaisesti.

Siirtoteipit – paperipintaiset

Oratape® MT 72 / MT 52 / LT 52 – Siirtoteipit

Kuten MT52, korkealuokkainen MT72 soveltuu lähes kaikille tarroille, joissa on tasainen ja matta pinta. MT72 sopii äärimmäisen vaativiin olosuhteisiin, kovan vetolujuutensa ja helpon käsiteltävyytensä takia. MT72.sta voidaan käyttää jopa märkänä. Siirtotarrassa LT52 on erittäin irrotettava luonnon-kumipohjainen liima, jonka ansiosta se soveltuu erityisesti kuivana käytettäväksi. Näitä läpikuultavia ja paperipintaisia siirtotarroja käytetään leikattujen kuvioiden ja kirjaimien siirtämiseen. Luonnon-kumipohjainen liima mahdollistaa siirtotarran nopean tarttumisen siirrettävään pintaan ja täydellisen irtoamisen liimauksen jälkeen.