Painotarrat

Painotarrat

Hinnasto

Oracal® Print Vinyl 1640 / 1640 S / 1620 / 1610

Nämä 100µm monomeeriset tarrat on suunniteltu vaativiin silkki- ja UV-offsetpainatuksiin. Sarjat on saatavilla valkoisena ja läpinäkyvänä, sekä kiiltävänä että mattana. Oracal® 1640 sopii liuotinpohjaisen akryyliliimansa ansiosta moniin erilaisiin paikkoihin. Oracal 1640 S on varustettu taustahalkiolla, säilyttäen muuten 1640:n ominaisuudet. Oracal® 1620 on irrotettava liimainen versio ja täten helposti poistettavissa ilman liimajälkiä. Oracal 1610 on "Ultra Removable"-laatu, eli se irtoaa helposti pinnasta eikä jätä jälkiä irrotettaessa.  Ulkokäyttöikä näillä tuotteilla on 3 vuotta.

Oracal® 1640HT

Vahva liuotinpohjainen High Tack-akryyliliima mahdollistaa tarran käytön jopa polyolefiinipinnoilla. Tämä tarra on suunniteltu vaikeille ja epätasaisille pinnoille. Sitä on mahdollista käyttää jopa matalan pintajännityksen materiaaleilla, esimerkiksi polyeteenillä ja polypropeenilla, joiden kanssa usein voi tulla ongelmia pysyvyyden kanssa.

Oracal® Hi-Tack Rubber Vinyl 1680

Valkoinen pehmeä PVC-tarra, ns "jääkiekkokaukalotarra". Erittäin vahva pysyvä luonnon-kumipohjainen liima mahdollistaa tarran käytön jopa polyolefiinipinnoilla. Tämä tarra on suunniteltu vaikeille ja epätasaisille pinnoille. Sitä on mahdollista käyttää jopa matalan pintajännityksen materiaaleilla, esimerkiksi polyeteenillä ja polypropeenilla.

Oracal® Print Vinyl 640

Monomeeriset 80µm tarrat vaativiin silkki ja UV-offsetpainatuksiin. Sarjassa mattavalkoinen ja värilliset tarrat. Ulkokäyttöikä 3 vuotta.

Oracal® Print Polyester 352

Polyesteritarroilla on erinomainen mekaaninen- ja lämmönkesto. Ulkokäyttöikä on 2 vuotta. Niiden pinta on erityiskäsitelty paino-ominaisuuksien parantamiseksi. Tuotteet soveltuvat hyvin offset- ja silkkipainoon. Pysyvä liuotinpohjainen akryyliliima mahdollistaa tarrojen käytön useimmissa kohteissa. Suositeltavia kohteita ovat muun muassa, mainos- ja autoteippaukset, lavasteet ja turvatarrat.

Oralite® Engineer Grade 5500

Tämä säänkestävä, heijastava tarra kestää sekä korroosiota, että erilaisia liuotin- ja pesuaineita erinomaisesti. Sen alkydihartsi pinta on sileä, hyvin silkkipainettavissa ja kestää iskuja naarmuuntumatta. 5500 on suunniteltu käytettäväksi erityisesti liikennemerkkeihin (heijastavuusarvo R1) opasteisiin, varoitustarroihin ja työkoneiden merkintöihin. Siinä on liuotinpohjainen akryyliliima ja sen ulkokäyttöikä on 7 vuotta. Saatavilla on 8 väriä.

Oracal® Eco Print 1740 / 1720

Kiiltävä valkoinen ja läpinäkyvä polyoleifiini pohjainen PP-tarra. Soveltuu akryylipinnoitteensa ansiosta myös silkkipainoon, huomion arvoista on myös että Oracal 1740 on täysin kierrätettävä. 1720 on varustetttu irrotettavalla liimalla. Ulkokäyttöikä 2 vuotta.