Magneettikalvot ja -nauhat

Magneettikalvot ja metalloidut tulostuskalvot

Magneettikalvoilla teet helposti kiinnitettäviä  ja siististi ilman liimajäämiä tms. irrotettavia mainoksia ja opasteita metallipinnoille. Messutapahtumissa ja autonäyttelyissä voit helposti kiinnittää ja poistaa mainoksen jälkiä jättämättä. Magneettikalvoa käyttämällä myös lyhyet kampanjat tai väliaikaiset opasteet saadaan vaivattomasti esille, eikä asennukseen kulu aikaa. Kampanjan tai tapahtuman päätyttyä väliaikaiset kalvot voidaan helposti korvata alkuperäisillä kalvoilla ja väliaikaiset kalvot voidaan varastoida mahdollista seuraavaa käyttöä varten. Valkoinen magneettikalvo on tarkoitettu silkkipainettavaksi ja ruskea soveltuu yliteipattavaksi. 

Magnetisoidun kalvon lisäksi valikoimistamme löytyy myös metalloitua tulostuskalvoa. Materiaali on ferromagneettisella kerroksella varustettua polyesterikalvoa, joka on vain 0.18mm paksua. Tässä kalvossa magnetisointi toimii toisin päin eli tulostettu kalvo saadaan vaivattomasti esille, jos kiinnitysalusta itsessään on magnetisoitu. Metalloitu tulostuskalvomme on digitaalisesti tulostettavissa ja se soveltuu UV-, liuotin- ja ekoliuotin väritekniikoille.

Magneettinauhat

Liimataustalla varustettu magneettinauha on korvaamaton tuote mm. messurakentamisessa. Liimataustan ansiosta nauhan saa nopeasti kiinnitettyä haluttuun levyyn ja levyn nopeasti ripustettua metallikehyksiin. Näin näyttävän väliaikaisen myynti- tai palvelupisteen saa pystytettyä nopeasti ilman ylimääräistä rehkimistä. 

Hinnasto