Leikkuritarrat

Leikkuritarrat

Oracal hinnasto

Oracal® 951 Premium Cast + Metallic

Tämä erittäin joustava ja ohut, vain 50µm paksu valettu tarra, muotoutuu erinomaisesti pinnan muotoihin. Liuotinpohjainen akryyliliima tekee siitä erittäin kestävän ja se soveltuu erinomaisesti muun muassa korkeaa laatua vaativiin ajoneuvoteippauksiin. Sarjassa on 97 kiiltävää väriä ja 49 metallisävyä, tutustu värikarttaan.

Oracal® 970 , 970 RA ja 975

Erityisesti yliteippaukseen suunniteltu 10 vuoden valutarra. Oracal® 970 on 100µm paksuinen uudelleen asemoitavalla liuotinpohjaisella akryyliliimalla varustettu monikerros valu-PVC tarra. Tarra muotoutuu täydellisesti jyrkkiinkin pokkauksiin, on uudelleen asemoitavissa ja poistettavissa ilman liimajäämiä, jopa 4 vuotta asennuksen jälkeen. Taloudellinen vaihtoehto maalaukselle. Sarjassa on tulostettavan valkoisen lisäksi 95 eri väri vaihtoehtoa ja vielä kolme erikoisempaa Shift Effect-sävyä. Oracal® 970 RA ( Rapid Air ) on erinomainen valinta nopeampiin ja helpompiin yliteippauksiin. Se on varustettu Rapid Air ilmakanavatekniikalla mahdollistaen nopean ja ilmakuplattoman asennuksen. Suositellaan käytettäväksi laminaattien Oraguard® 290 ja 293 kanssa. Oracal 975 on pintakuviollinen tarrasarja, josta löydät mm. hiilikuitujäljitelmän. 975:llä ehostat niin kulkuneuvot kuin vaikka kodinkoneet uuteen uskoon.

Oracal® 551 High Performance Cal

Ulkokäyttöiältään jopa 8 vuotta kestävä, erittäin monikäyttöinen polymeeritarra. Tarra on vain 65µm paksu ja siinä on pysyvä liuotinpohjainen akryyliliima, sekä erinomaiset leikkaus- ja asennusominaisuudet. 99 kiiltävää ja 2 mattaväriä mahdollistavat tarran käytön monissa eri kohteissa, tutustu värikarttaan. Tarra soveltuu muun muassa ajoneuvomerkintöihin, opasteisiin, ikkunoihin ja erilaisiin somistuksiin.

Oracal® 641 Optimum sarja

Tässä monomeeritarrassa on pysyvä akryyliliima ja se soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön, jossa sen käyttöikä on noin 4 vuotta. Saatavilla on 60 matta- ja 60 kiiltävää väriä. Käyttökohteita on useita, muun muassa kilvet, somistukset ja messut.

Oracal® 638 Wall Art

Täydellinen valinta tehtäessä sisustuksellisia ratkaisuja, merkintöjä tai kuvioita sisäkäyttöön. Tarrasta löytyy 55 mattaväriä ja se soveltuu tarraleikkureille erinomaisesti. Wall Art 638 on tarkoitettu sisäkäyttöön ja sen pehmeä pvc-laatu takaa hyvän muotoutuvuuden, joka mahdollistaa sen käytön lähes kaikissa seinäpinnoissa. Irrotettava liima tekee tarran helposti poistettavaksi, jälkiä jättämättä. Suositellaan käytettäväksi yhdessä heikkoliimaisten siirtoteippien Oratape LT95 tai LT52 kanssa.

Oracal® 8810 Frosted Glass Cast / 8511 Etched Glass Cal / 8511 Etched Glass Cal RA / 8710 Dusted Glass Cal

Nämä erikoistarrat ovat ideaali ratkaisu, silloin kun halutaan huurteinen, etsattu tai hiekkapuhallettu vaikutelma. Huurteinen 8810 on saatavilla viitenä eri värinä ja etsattu 8511 muutamana erilaisena kullan ja hopean sävynä. 8511 tarjoaa paljon mahdollisuuksia ikkunasomistukseen, lasioviin ja muovisille pinnoille. Molemmissa sarjoissa on pysyvä liuotinpohjainen akryyliliima ja käyttöikää tarroilla on 7 vuotta. 8511 on saatavilla myös Rapid Air -ilmakanavaversiona. 8710 on myös tarkoitettu ikkunasomistukseen ja sen avulla luot kätevästi maitolasivaikutelman.

Oracal® 8800 Translucent Premium Cast / 8500 Translucent Cal

Nämä läpikuultavat tarrat vastaavat vaativiinkin haasteisiin. Satiinipinta ehkäisee heijastumia ja molemmat sarjat sopivat valomainoksiin, akryylille, lasille ja myös bannerimateriaaleille. Valettu sarja 8800 on lämpömuovattavissa ja saatavilla 57 värinä, tutustu värikarttaan. Ulkokäyttöikä on 10 vuotta. 8500 on polymeeritarra ja siitä on saatavilla 55 väriä, tutustu värikarttaan. Ulkokäyttöikä sarjalle 8500 on 7 vuotta.

Oracal® 8300 Transparent Cal

Tämä UV-stabiloitu, läpinäkyvä ja läpivärjätty, kiiltävä tarra kestää ulkokäytössä 5 vuotta. Se sopii erinomaisesti muun muassa valomainoksiin, valaistuille lasipinnoille, sisustuksiin ja ikkunasomistuksiin. Sarjassa on pysyvä liuotinpohjainen akryyliliima ja saatavilla on 32 kiiltävää väriä, jotka mahdollistavat sarjan käytön myös erikoistarkoituksissa. Esimerkiksi vakiovärejä voidaan muuttaa käyttämällä tarrojen eri sävyjä päällekkäin.

Oracal® 8870 Block Out

Valomainoksissa ja erilaisissa led-valaistussovellutuksissa käytettävä block-out-tarra. Saatavilla sekä mustana, että valkoisena. Mustapintaisessa on valkea liimapinta ja valkeassa musta. Satiinipinta vähentää heijastuksia. Kalvon paksuus 100µm ja ulkokäyttöikä 10 vuotta.

Oracal® 7510 Fluorescent Premium Cast / 6510 Fluorescent Cast

Molemmat sarjat ovat fluoresoivaa materiaalia, joka erottuu erityisesti hämärässä tai muutoin, kun näkyvyys on huono. Molemmissa sarjoissa saatavilla 7 eri sävyä. 6510 soveltuu lyhytaikaiseen alle vuoden käyttöön ja sarjan 7510 ulkokäyttöikä on 2 vuotta. Käyttökohteina ovat muun muassa hälytysajoneuvot ja mainosteippaukset.

Oramask® 810 Stencil Film

Maalaussapluuna sopii erityisesti tekstien tai kuvien maalaamiseen epätasaisille tai joustaville pinnoille. Savun harmaa väri mahdollistaa tarkan asemoinnin.

Oramask® 831 Sand Blast Film

Hiekkapuhallussuojakalvo lasille ja muille hiekkapuhallettaville materiaaleille.

Oracal® 8830 Diffuser Premium Cast

Läpikuultava mattapintainen kalvo, joka jakaa valonlähteen tasaisesti valaistulle pinnalle. Valonläpäisy on 30%.

Oracal® 8860 Diffuser Premium Cast

Läpikuultava mattapintainen kalvo, joka jakaa valonlähteen tasaisesti valaistulle pinnalle. Valonläpäisy on 60%.