Meganite

Meganite

Meganite® Acrylic Solid Surface

Meganite® Acrylic Solid Surface-akryylikomposiittilevyt tarjoavat erinomaisen pintamateriaalivaihtoehdon sisustusarkkitehtuuriin ja –suunnitteluun niin kotona kuin julkisissa tiloissakin.
Meganite® Acrylic Solid Surface-levyt koostuvat akryylistä ja alumiinitrihydroksidistä, luoden kestävän komposiittimateriaalin, joka on monipuolisesti työstettävissä haluttuihin muotoihin ja on käytössä helppohoitoinen. Kahdeksasta sarjasta löytyy vakiona yhteensä 60 eri Meganite®-sävyä, joiden pinnan saa asennettaessa viimeisteltyä matasta korkeakiiltoiseen. Lisäksi, materiaalin homogeeninen rakenne tekee pinnan hiomisen ja uudelleen viimeistelyn mahdolliseksi. Pinta ei ole myöskään huokoinen, joten tahroja ei pääse syntymään ja materiaali pysyy hygieenisenä.


Käyttökohteiden kirjo on laaja. Meganite®-levyistä rakennat mm. näyttävät palvelutiskit, tasot, keittiöt, messuosastot ja levyjä voi käyttää niin ravintoloissa kuin sairaaloissakin. Saatavilla on myös valikoima altaita sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen.

  • Vakiokoko 3660x760x12mm
  • Erikoisvärejä ja –kokoja saatavilla tilauksesta
  • Paloluokka B, s1, d0
  • Elintarvikekäyttöön (NFS-51)

Kaikki Meganiten värit ovat IMO-hyväksyttyjä.

Vink Meganite esite 2017

Vink Meganite Hinnasto 2018

Vink Meganite IMO-todistus

Vinkin kautta myös liimat ja asennustarvikkeet, sekä suuremmatkin kokonaisuudet