PC-kennolevy

PC-kennolevy

Lexan Thermoclear kennolevyjen käyttökohteiden kirjo on laaja, ne soveltuvat käytettäväksi niin ulko- kuin sisätiloihinkin. Tutustu sivuilla olevaan valintataulukkoon eri käyttökohteiden suhteen. Kaikilla levyillä on kirjallinen 10 vuoden käyttötakuu Sabic-ip:n ehtojen mukaisesti.

PC-kennolevy hinnasto

Materiaali

Levyt valmistetaan suulakepuristamalla Lexan polykarbonaatista. Lexan Thermoclear kennolevyt ovat erittäin hyvin lämpöä eristäviä (U-arvo jopa 1,04 W/(K•m²) ) ja samalla hyvin valoa läpäiseviä lasitusmateriaaleja. Kennolevyt kestävät erinomaisesti iskuja laajalla lämpötila-alueella.

Levypintojen suojakäsittelyt

Thermoclear kennolevyt ovat molemmin puolin UV-suojatut, tai vaihtoehtoisesti toinen puoli on UV-suojattu toisen puolen ollessa ns. Dripgard käsitelty (estää kondensoitumisen). Lisäksi on saatavilla levyjä, joissa on molemmin puolisen UV käsittelyn lisäksi likää hylkivä pinnoite. Tämä ns. Easy Clean käsittely muodostaa levylle hydrofobisen pinnan, alentaen pintajännitysta levyssä, jolloin vesi huuhtelee epäpuhtaudet tehokkaammin pois. SunXP käsitellyissä levyissä on uudentyyppinen pidempikestoinen UV-suojaus, jonak ansiosta SunXP levyille myönnetäänkin 15 vuoden takuu.

Lämmöneristävyys

Ontelorakenteen ansiosta Lexan Thermoclear levyillä on erinomaiset lämmöneristysominaisuudet. U-arvot ovat välillä 3.5 - 1,0 levyn paksuuden ja tyypin mukaan.

Iskunkestävyys

Lexan Thermoclear levyt ovat iskunkestäviä ja säilyttävät iskunkestävyytensä ja käsittelyominaisuutensa lämpötila-alueella -40...+130 °C.

Valonläpäisy

Lexan Thermoclear kennolevyjen valonläpäisy on levyn paksuudesta riippuen jopa 80%. Säteilyn aiheuttama lämpöhäviö on mahdollisimman pieni, koska levyt eivät läpäise yli 2 000 nm:n infapunasäteilyä. Myöskään UV-säteily 385 nm:n saakka ei läpäise levyä.