ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Muovin työstöpalvelut

Vink, muovin koneistuksen ammattilainen.

Muovin työstö Vink Muovin työstö Vink

CNC-koneistus

CNC-koneistus on muovin lastuavaa työstöä, jolla tehdään muoviin eri urat, pyöristykset sekä tarvittavat kulmat. Yli 50 vuoden kokemuksella valmistamme sinulle juuri tarpeisiisi sopivan osan mittatarkasti. Vahva konekantamme takaa vaativammankin osan viimeistellyn lopputuloksen.

Muovin työstö Vink Muovin työstö Vink

Sorvaus

Sorvaamme niin suuret kuin pienetkin kappaleet. Oli osasi monimutkainen hammasratas tai yksinkertaisempi holkki, niin valmistamme sen tarkasti ja huolella. Sorvikannastamme löytyy myös CNC-sorvi, jolla voimme tehdä kappaleeseen tarvittavat reiät ja urat yhdellä ajolla.

Muovin työstö Vink Muovin työstö Vink

Jyrsintä

Toteutamme muovipuolivalmisteiden jyrsintää sinun tarpeiden mukaan. Osaamme myös auttaa sinua mahdollisissa ongelmakohdissa osassasi.

Muovin työstö Vink Muovin työstö Vink

Käsityölaitteet

Hitsaus, mittaan höyläys, kiilotus, terävien kulmien särmäys, sahaus, pätkintä, liimaus, lämmin/kylmä kanttaus/taivutus.

Muovin työstö Vink Muovin työstö Vink

Kokoonpano

Sen lisäksi että voimme tehdä jokaisen osan mikä kokoonpanoosi tulee omalla pajallamme, voimme koota osan sinulle valmiiksi. Näin varmistamme kaikkein vaikeimpienkin kokoonpanojen istuvuuden ja lopputuloksen.

Muovin työstö Vink Muovin työstö Vink

Suunnittelu- ja mallinnuspalvelu

Jos sinulla on valmis osa käsissäsi ja tarvitset samanlaisen muttei kuvaa ole saatavilla. Mallinnamme tuotteen tarkasti, jopa rikkinäinen osa onnistuu meidän mallinnuspalvelun kautta. Jos et ole vielä päässyt valmiiseen osaan asti, autamme sinua jo suunnitteluvaiheessa. Yli 50 vuoden kokemuksella muovipuolivalmisteista ja niitten koneistukseta voimme valita tarvittavan muovin ja koneistustavan osallesi.

Yhteydenotto

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää piirrustuksesi ja lisätiedot tarjousta varten.

Voit valita useita tiedostoja kerralla. Max tiedostokoko 500 kb.

Sallitut tiedostomuodot: dxf, dwg, step, pdf, jpg