ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Trespa® TopLab®

Trespa® TopLab®

Trespa® TopLab®

Trespa® TopLab® on suunniteltu laboratorio, terveydenhuollon, koululaitosten ja julkisten rakennusten pintamateriaaliksi. Toplab koostuu kolmesta  mallista erilaisiin käyttökohteisiin Plus, Vertical ja Base. Tuotteet on suunniteltu erityisesti kestämään kemikaaleja, estämään bakteerikasvun sekä puhdistumaan hyvin. Yleisimpiä käyttökohteita ovat laboratorioiden työtasot, kaapistot, huuvat ja oppilaitosten työtasot. Trespa® TopLab® levyissä on käytetty EBC-tekniikkaa pinnan valmistuksessa. Tällä tapaa pinnasta on saatu erityisen sileä, jolloin lian tai muiden jäämien tarttuminen on minimaalista.

Helposti työstettävät levyt ovat saatavilla laajalla värivalikoimalla, jolloin ne soveltuvat hyvin sisustuksellisestakin näkökulmasta moneen kohteeseen. Värikoodausta voidaan hyödyntää kaapistoissa ja erilaisilla väreillä saadaan tilaan haluttua tunnelmaa. Siistissä, mordernissa laboratioympäristössä on miellyttävä työskennellä. Levyjä on saatavilla satiini, matta, kivijäljitelmä sekä mattakivijäljitelmä pintaisina. Tuotteet ovat kansainvälisesti tunnettuja ja erittäin suosittuja laboratoriotiloissa. Suurikokoiset levyt mahdollistavat suurien saumattomien pintojen valmistuksen. Saumattomuus helpottaa puhdistusta.

Värivalikoimaan voit tutustua Trespa® TopLab®Värivalikoima

Trespa® TopLab® Plus

Trespa Toplab Plus on erityisesti laboratoriokäyttöön suunniteltu pintamateriaali. Helposti puhdistettava, kestävä pinta tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon pöytälevyksi laboratorioympäristössä. Levyllä on erinomainen kemikaalikestävyys jolloin pienet roiskeet aggressiivisempiakin kemikaaleja eivät pilaa pintaa. Tuote soveltuu myös elintarvikekäyttöön ja puhdastilasovelluksiin. Pinta estää bakteerikasvuston muodostumista.

Trespa® TopLab® Vertical

Trespa Toplab Vertical soveltuu erinomaisesti tiloihin, joissa vaaditaan helppoa puhdistettavuutta ja kemikaalikestävyyttä. Levystä voidaan rakentaa esimerkiksi kaapistoja, suojakaappeja ja huuvia, taustalevyjä ja roiskesuojia. Trespa® TopLab® Vertical on saatavilla normaalina ja palosuojattuna versiona, joten se soveltuu vaativiinkin kohteisiin.

Trespa® TopLab® Base

Trespa Toplab Base on iskun ja naarmunkestävä korkeapainelaminaatti. Se on suunniteltu erityisesti opetustiloihin ja muihin kohteisiin joissa vaaditaan iskunkestävyyttä, kulutuksenkestoa sekä puhdistettavuutta. Kemikaalikesto Base levyllä ei ole Plus ja Vertical mallin tasolla. Tuote soveltuu hyvin työtasoksi laboratorio tai kouluympäristöön, jossa kulutus on kovaa.

Trespa® TopLab® lyhyesti:

  • 24h kemikaalikesto
  • Estää bakteerikasvuston leviämistä
  • Kulutuksen ja naarmunkestävä
  • Helppo puhdistaa
  • Nopea asentaa
  • Helppo työstettävä
  • Soveltuu elintarvikekäyttöön
  • Iskunkestävä
  • Greenguard Gold sertifikaatti
Trespa® TopLab® korkeapainelaminaattiTrespa® TopLab® korkeapainelaminaatti