ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Antimikrobiset levymateriaalit

TroBloc Antimikrobinen seinämateriaali terveydenhuoltoon ja elintarviketeollisuuteen

TroBloc M – Terveydenhuoltoon

TroBlock M on antimikrobinen terveydenhuollon käyttöön suunniteltu helposti puhdistettava levymateriaali erityisesti seinien pinnoittamiseen. Levy estää bakteerien, virusten, homeiden ja MRSA:n leviämistä. Levyssä ei käytetä antibiootteja tai myrkkyjä. TroBloc M on ihanteellinen valinta sairaaloihin, leikkaussaleihin, hoivakoteihin, karanteenialueille ja lääketeollisuuteen.

Miksi TroBloc M?

Perinteisistä materiaaleista valmistettujen pintojen puhdistaminen vaatii voimakkaita kemikaaleja ja paljon työtä. Laatoitetut tilat tarjoavat laattojen saumoissa hyvän kasvualustan mikrobeille. Trobloc M:n erityinen pintarakenne helpottaa pintojen puhdistusta huomattavasti. Mikrostruktuuri levyn pinnassa tekee siitä hydrofobisen, jolloin levyn pinnassa olevat mikrobit huuhtoutuvat puhdistusnesteen mukana helposti pois.

TroBloc M levyt kestävät hyvin kemikaaleja ja hankausta. Ne kestävät jatkuvaa kontaktia erilaisten puhdistusaineiden kanssa. TroBlock M onkin hyvin pitkäikäinen ratkaisu ja säilyttää ominaisuutensa toistuvasta puhdistuksesta huolimatta .Levyt voidaan tarvittaessa asentaa vanhan seinämateriaalin päälle, joka mahdollistaa nopean tilojen muokkaamisen esimerkiksi tehohoidolle sopivaksi

Tuotteet verkkokaupassa.

TroBloc F - Elintarviketeollisuuteen

Elintarviketeollisuudessa puhtaus on yksi tärkeimmistä asioista. Se vaikuttaa koko yhteiskuntaan ja erilaisten mikrobien torjunta ruoan käsittelyssä onkin erittäin tärkeää. Antimikrobinen Troblock F tarjoaa hyvän vaihtoehdon elintarviketeollisuuden tilojen pintamateriaaliksi.

Miksi TroBlock F?

Levyn ainutlaatuinen antimikrobinen pinta estää esimerkiksi E.coli bakteerien kasvun pinnalla. Levyssä ei kuitenkaan käytetä antibiootteja tai toksiineja. Siinä on käytetty modernia hopea-ioni tekniikkaa, jonka toiminta ei perustu ihmiselle myrkyllisiin kemikaaleihin vaan hopea-ionien siirtymiseen. Tämä fyysinen prosessi estää mikrobien kasvun.

Trobloc F:n erityinen pintarakenne helpottaa pintojen puhdistusta huomattavasti. Mikrostruktuuri levyn pinnassa tekee siitä hydrofobisen, jolloin levyn pinnassa olevat mikrobit huuhtoutuvat puhdistusnesteen mukana helposti pois. Levy kestää erittäin hyvin kemikaaleja ja hankaamista. Tämä tekeekin siitä pitkäaikaisen vaihtoehdon materiaaliksi tiloihin, joissa puhdistaminen on jatkuvaa.

Tuotteet verkkokaupassa.

Palboard HYG - Hygienialevyt

Palboard HYG on hopeaioni-käsitelty muovilevy torjumaan mikrobien kasvua ja leviämistä. Levy on työstettävissä helposti CNC:llä ja V-urien avulla kylmätaivutettavissa. Tämän takia levystä voidaan rakentaa helposti erilaisia rakenteita, kuten väliseiniä, hyllyjä ja myymäläkalusteita. Levyn pinnoite tappaa siihen kiinnittyvät mikrobit. Kuolleet mikrobit on helppo pestä levyltä pois. Palboard HYG on UL94 V-0 paloluokitettu (3-10mm).

Silea- ja kovapintainen levy kestää hyvin kulutusta eikä naarmuunnu tai kolhiinnu helposti. Levy on jäykkää painoonsa suhteutettuna. Se eristää hyvin niin sähköä kuin lämpöäkin. Levyn sisus on valmistettu kierrätetystä pvc:stä. Kysy lisätietoja alueesi myynnistä.