ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuus

Koneistetut osat Koneistetut osat

Koneistetut osat

Polyeteeni on monipuolinen laatu joka soveltuu niin leikkuulaudoiksi, kuin liukujohteiksi. Tuotantolinjojen turvallisuutta voidaan parantaa entisestään käyttämällä metallinpaljastimessa näkyvia MDT laatuja. Materiaalit kuten POM ja PET soveltuvat erinomaisesti koneiden osiksi, sekä kaapimiksi. PTFE ja PEEK sen sijaan lämmönkestonsa ansiosta uunien ja kuivaimien materiaaliksi.

Yleisimmin käytetyt materiaalit:


Elintarviketeollisuus Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuus

PE500 on kustannustehokas ja erittäin kestävä muovilaatu leikkuulautojen materiaaliksi. Pienen vedenimeytymisen sekä puhdistettavuutensa ansiosta löytää materiaali paikkansa niin ravintoloiden keittiöistä. Sekä tuotantolaitosten pintamateriaalina.

Yleisimmin käytetyt materiaalit:


Elintarviketeollisuus Elintarviketeollisuus

Elintarviketurvallisuus

Yksinkertainen tapa parantaa elintarviketuotannon prosessien turvallisuutta on käyttää siihen räätälöityjä materiaaleja.

Elintarvikekontaktiin tarkoitetut materiaalit ovat sertifioituja FDA:n ja euroopan komission normien mukaisesti ja tutkimustraportit on saatavilla materiaalin mukana.

Nykyinen trendi on käyttää sinistä materiaalia, koska se on helposti havaittavissa konenäön avulla. MDT laadut ovat havaittavissa metallinpaljastimella, joka helpottaa pienten muovikappaleiden havaitsemisen ennen kuin tuote päätyy kuluttajalle.

Yleisimmin käytetyt materiaalit:


Suojat Suojat

Suojat

Kirkkaat muovimateriaalit soveltuvat erinomaisesti roiskesuojiksi sekä näkölaseiksi. Etenkin PC on iskusitkeytensä ja korkean lämpötilankestonsa ansiosta, erinomainen materiaali elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Naarmuuntumisen kesto voidaan parantaa entisestään käyttämällä silikaattipinnoitettua levyä. Kirkas PVC on loistava materiaali pesulinjoihin, joissa materiaalilta vaaditaan kemiallista kestävyyttä sekä läpinäkyvyyttä.

Yleisimmin käytetyt materiaalit: