ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ulkomainonta ja -merkintä

Ulkomainonta ja -merkintä

Liikennemerkkitarrat

Kyltit ja opasteet

Ulkomainonnassa kylttejä ja opasteita tehdään yleensä alumiinikomposiittilevyistä, umpialumiinista, akryylistä tai polykarbonaatista. Materiaalin tulee yleensä kestää erilaisia sääolosuhteita, UV.ta ja muita mekaanisia rasitteita. Kylttejä voidaan tehdä suoraan levylle tulostamalla tai tarratulosteiden kautta. Tarramateriaali valitaan yleensä tarran ulkokäyttöiän mukaan - tällöin voidaan taata sen pysyvyys ja kesto ulkokäytössä.

Yleisimmin käytetyt laitteet:
MGbond, Signicolor, Kapatech, Vink Frontlit, Vink Mesh           


Valomainokset

Valomainokset

Ulkovalomainonta on helppo tapa lisätä yrityksen tai brändin näkyvyyttä. Suurikokoisia valomainoksia tehdään opaalista pc-kennolevystä, opaalista akryylistä ja polykarbonaatista. Valomainoksissa käytetään myös paljon tulostus- ja leikkuritarroja ja backlit-tulostuskalvoja.

Yleisimmin käytetyt tuotteet:
PC-kennolevy, Akryyli, Orajet 3850, Oracal 8500, Polykarbonaattilevy, Backlit-tulostuskalvo


Erilaiset bannerimateriaalit

Erilaiset bannerimateriaalit

Suurilla pehmeillä bannerimateriaaleilla saa näyttäviä, helposti vaihdettavia ja suurikokoisia mainoksia, rullaleveyksien ollessa jopa 3200mm. Käyttökohteen mukaan valitaan joko umpivinyyli tai reijällinen mesh-vinyyli.

Yleisimmin käytetyt tuotteet:
Ferrari 251, Vink Banner, Vink Mesh


Ikkuna- ja seinätarra

Ikkuna- ja seinätarrat

Kauppakeskusten ja myymälöiden ikkunoissa käytetään sekä leikkuri- että tulostustarroja. Tarramateriaali valitaan yleensä tarran ulkokäyttöiän mukaan - tällöin voidaan taata sen pysyvyys ja kesto ulkokäytössä. Ikkunasomistuksiin löytyy paljon erilaisia jo valmiiksi värjättyjä tarroja, joita voidaan jatkojalostaa leikkureilla. Tiiliseiniin ja muihin ulkoseinien teippauksiin löytyy paljon erilaisia kovaliimaisia tarroja.

Yleisesti käytetyt tuotteet:
Orajet 3554, Orajet 3954, Orajet 3106SG, Orajet 3951HT, Oracal 8511, Oracal 8300, Oracal 8710, Orajet 3551