ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Tapahtumamainonta ja markkinointi

Tapahtumamainonta ja markkinointi

Messut

Messut

Messuille haetaan näyttävyyttä ja usein myös materiaalien kestävyys, palosuojaus ja helppo siirreltävyys on tärkeää. Levyjä tulostetaan ja teipataan sekä muutoin jälki käsitellään yritysten toiveiden mukaisesti. Messuilla lattiamainonta on myös usein tärkeää. Kevytlevyistä voidaan rakentaa pöytiä, erilaisia hahmoja, ständejä yms. Magneettisia materiaaleja käytetään niiden nopean ja helpon asennettavuuden takia myös paljon.

Yleisimmin käytetyt tuotteet:
Magneettiset materiaalit, Viscom Easyprint, Viscom SF, Palboard, Kapatech, Oracal 641, Oracal 8300, Oracal 8810, Easy Dot, Neschen UV Dot Print´n´walk, Orajet 3162, Oraguard 210SO
Stahls

Tekstiilimerkintä ja -markkinointi

Lämpösiirrettävät leikkuri- ja tulostusmateriaalit soveltuvat tekstiilien merkintään ja mainontaan. Tekstiileille voidaan siirtää asiakkaan toiveiden mukaan. tulostettuja kuvia tai tehdä leikkureilla numero ja teksti-merkintää.

Yleisimmin käytetyt tuotteet:
Stahls Sportsfilm, Stahls CAD-COLOR


Yritystapahtumat

Urheilu-, musiikki- ja yritystapahtumat

Ulko- ja sisätapahtumissa käytetään yleisesti paljon kevyitä levyjä, bannereita, roll-uppeja. Urheilukenttien laitamainonnassa käytetään pp-kennolevyjä niiden jäykkyyden ja keveyden vuoksi. Mainontaa toteutetaan tulostamalla suoraan levyille tai tarroille ja niiden valitaan vaikuttaa yleensä tapahtuman kesto.  

Yleisimmin käytetyt tuotteet:
PP-kennolevyt, polykarbonaatti-kennolevyt, Vaahto pvc, Viscom-levyt, Neschen easy dot, Orajet 3164, Orajet 3162, Vink Banner, Nolite 175, Ferrari 251


Pop up -tapahtumat

Pop up -tapahtumat

Pop up-tapahtumissa käytetyt materiaalit ovat usein helposti koottavia, mukana liikkuvia ja kevyitä. Käytettäviä elementtejä ovat esimerkiksi roll-up telineet, paikalla koottavat pöydät, irrotettavaliimaiset tarrat ja erilaiset ständit.

Yleisimmin käytetyt tuotteet:
Ferrari 251, Nolite 175, Easy Dot-tarrat, Viscom Easyprint