ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Mainonta & Markkinointi

Mainonta & Markkinointi

Myymälämainonta

Myymälämainonnassa käytetään paljon erilaisia levy-, tarra, magneetti- ja bannerimateriaaleja. Myymälöihin tehdään paljon pysyvää ja kausittain vaihtuvaa mainontaa ja merkintää.

Ajoneuvomainonta ja -merkintä

Ajoneuvojen mainonnassa ja merkinnässä käytetään paljon erilaisia tarramateriaaleja riippuen siitä, tehdäänkö lyhytaikaista mainontaa, ikkunamainontaa tai pitkäikäistä ajoneuvojen yliteippausta.

Ulkomainonta ja -merkintä

Ulkomainontaa tehdään monilla eri mainosteollisuuden materiaaleilla. Suosittuja ja kestäviä materiaaleja ovat mm. alumiinikomposiittilevyt, akryyli- ja pc-levyt ja käyttökohteesta riippuen myös pp- ja pc-kennolevyt ja erilaiset bannerimateriaalit ja tarrat.

Liikennemerkit ja heijastava merkintä

Liikennemerkeissä käytetään erilaisia heijastavia tarramateriaaleja. Merkkejä tehdään monille eri pohjamateriaaleille ja monille eri heijastavuusluokan tarroille, riippuen siitä mihin liikennemerkki on menossa ja minkä heijastavuusluokan laki kyseiselle merkille määrittää. 

Tapahtumamainonta ja -markkinointi

Tapahtumamainontaa ja -markkinointia tehdään monilla eri mainosteollisuuden materiaaleilla kevytlevyistä tekstiileihin ja bannereihin. Suosittuja ja kestäviä materiaaleja ovat mm. Ferrarin ja Neschenin bannerimateriaalit ja lämpösiirrettävät leikkuri- ja tulostusmateriaalit tekstiileille.