ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Liukumuovit ja liukupalat

Liukumuovit ja liukupalat

Liukumuovit ja liukupalat teollisuuteen

Likumuovit ovat muovilaatuja, joilla on poikkeuksellisen hyvät liukuominaisuudet. Ne ovat suunniteltu vähentämään kitkaa kahden pinnan välillä, jotka koskettavat toisiaan. Liukumuoveja käytetään esimerkiksi pakkausteollisuudessa, kuljettimissa, materiaalinkäsittelyssä ja muissa teollisuudenaloissa. Liukumuovit ovat usein kustannustehokkaampi ja muutenkin parempi vaihtoehto verrattuna vaikka metalliseen kulutuspalaan. Muovista valmistettuna liukupala kuluu ennen kovempia, kalliimpia materiaaleja, joka mahdollistaa kustannustehokkuuden tuotannossa.

Liukupalat ja liukukiskot ovat liukumuoveista valmistettuja lopputuotteita. Tuotantomme koneistaa Keravalla erilaisia liukupaloja asiakkaan kuvien mukaisesti. Suunnittelupalvelumme auttaa myös tarvittaessa sopivan liukupalan tai liukukiskon suunnittelussa.

Liukumuoveja on erilaisia laatuja eri käyttökohteisiin.  Myyntimme auttaa valitsemaan aina oikean muovilaadun oikeaan käyttökohteeseen.

Tutustu eri muovilaatuihin muovitietopankissa ja verkkokaupan tuotevalikoiman kautta. Klikkaa alla olevista linkeistä auki erilaisia liukumuoveja sisältäviä tuotekategorioita

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Voit valita useita tiedostoja kerralla. Max tiedostokoko 500 kb.

Sallitut tiedostomuodot: dxf, dwg, step, pdf, jpg