ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kemianteollisuus

Kemianteollisuus

Nesteenkäsittely Nesteenkäsittely

Nesteenkäsittely

Useat muovimateriaalit soveltuvat nesteenkäsittelyssä käytettävien komponenttien raaka-aineeksi. Materiaalista voidaan koneistaa venttiilin runkoja, jakotukkeja, liitoskomponentteja ja suuttimia. Etenkin PVC, PVDF ja PP ovat erinomaisia vaihtoehtoja, kun materiaalilta vaaditaan kemiallista kestävyyttä sekä koneistettavuutta. Jos prosessin lämpötila on korkea mittatarkka ja mekaanisesti erittäin luja PEEK on suunnittelijan valinta.

Yleisimmin käytetyt materiaalit:


Pintakäsittleylinjat Pintakäsittleylinjat

Pintakäsittelylinjat

Materiaalien pintakäsittelyyn liittyy usein voimakkaita happoja ja emäksiä. Muovimateriaaleilla voidaan keventää laitteiden ja nostimien rakenteita, heikentämättä laitteiston korroosiokestävyyttä. Etenkin PEEK, PVDF, PE ovat erinomaisia materiaaleja liukuominaisuuksiensa, sekä kemiallisen kestävyytensä ansiosta. Materiaaleja voidaan käyttää liukuosissa, kannatin osissa, sekä voimansiirto komponenteissa.

 

Yleisimmin käytetyt materiaalit:


Pumput ja suuttimet Pumput ja suuttimet

Pumput ja suuttimet

Muovimateriaali on erinomainen valinta pumppujen ja suuttimien raaka-aineeksi keveytensä ja työstettävyyden ansiosta. Materiaalin valintaan vaikuttaa prosessissa olevat kemikaalit. PEEK PTFE PVDF ja PP ovat erinomaisia materiaaleja käsiteltäessä nesteittä kuten, happoja, liuottimia, tai muita helposti reagoivia aineita.

Yleisimmin käytetyt materiaalit: