ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Kasvovisiirit

Kasvovisiirit ammattikäyttöön

Kasvovisiirien kysyntä viimeaikoina on kasvanut. Vink tuo markkinoille oman laadukkaan visiirin vaihdettavalla visiiriosalla. Suurikokoinen visiiri suojaa käyttäjää tehokkaasti koko kasvojen alueelta. Viisiriosa on iskunkestävää kirkasta polykarbonaattia. Käyttömukavuutta lisäävät pehmusteet etu- ja takaosassa, säädettävä panta ja erittäin kirkas visiiri.

Suojaimessa on kattavat säädöt, joten se soveltuu erikokoisille käyttäjille. Panta on säädettävissä niin korkeuden kuin kireyden osalta. Kireyssäätö tapahtuu takaosan rullaa pyörittämällä ja korkeus säätyy siirtämällä pannan lukituskohtaa yläosasta. Visiirin jäykkyyttä säädetään sivuissa olevilla säätimillä. Ne toimivat myös visiirin kiinnittimenä ja mahdollistavat sen vaihdon.

Visiiriosa on vaihdettavissa helposti. Suojaimen reunojen kiinnitysmutterit avaamalla visiiriosa irtoaa. Vaihtovisiiri toimitetaan suojakalvoilla, joka estää kuljetuksessa naarmuuntumisen.

 Suojaimen puhdistukseen suositellaan muovilaadulle soveltuvia kemikaaleja. Vältä puhdistuksessa tarpeetonta hankaamista tai karkeita materiaaleja. Ne voivat naarmuttaa visiirin pintaa. Vääränlaisten kemikaalien käyttö voi aiheuttaa suojassa halkeamia, samentumista ja turpoamista. Polykarbonaatin puhdistukseen suositellaan seuraavia kemikaaleja:

  • Vetyperoksidiliuos vahvuus < 30%, esim Kiilto TEVAN Panox 200. 
  • Natriumhypokloriittiliuos vahvuus  < 6%
  • Huom, alkoholit vahingoittavat tuotetta.