Onko vaalimainonta luonnonvarojen tuhlaamista? Vai olisiko mahdollista valita ympäristöystävälliset vaalimainosmateriaalit, jotka on mahdollista kierrättää ja siten estää niiden pääsyn luontoon?

Voiko vaalimainonta olla ekologista?

Kevään 2019 eduskuntavaalit järjestetään 38. kerran tämän vuoden huhtikuussa. Vaalimainontaan törmää joka paikassa – tienvarret ja julkiset tilat täyttyvät julisteista, roll-uppeista, pahvihahmoista, flyereista, käyntikorteista, tarroista ja erilaisista kylteistä ja bannereista. Onko vaalimainonta luonnonvarojen tuhlaamista? Vai olisiko mahdollista valita ympäristöystävälliset vaalimainosmateriaalit, jotka on mahdollista kierrättää ja siten estää niiden pääsyn luontoon?

Kun valitaan oikeat luontoa vähiten kuormittavat materiaalit, on se mahdollista.  Meillä Vinkillä kierrätys on osa päivittäistä yritystoimintaamme ja haluammekin panostaa tähän entistä enemmän tarjoamalla mahdollisimman ympäristöystävällisiä mainosmateriaalivaihtoehtoja asiakkaillemme. Muovimateriaalien lisäksi valikoimassamme on myös 100% paperisia kierrätettäviä materiaaleja.

Ekologisista materiaaleistamme kerrosrakenteinen Dispa on 100% kierrätettävä paperinen levy, joka soveltuu erinomaisesti kampanjamateriaaliksi suoratulostukseen ja painoon.  Parhaimmillaan Dispa on sisätiloissa markkinointiständeissä sekä POS- ja POP-mainonnassa. Keveytensä ja jäykkyytensä ansiosta levyä on helppo siirrellä ja kuljettaa.

Dispa on 100% kierrätettävä paperinen levy, joka on erinomainen valinta sisätilojen kampanjamateriaaliksi.

Toinen erinomainen levyvaihtoehtomme sisä- ja ulkokäyttöön on polypropeeni-kennolevyt, jotka soveltuvat erinomaisesti tasotulostukseen ja teippaukseen. PVC-vapaa, kevyt, jäykkä ja säänkestävä levy on molemmin puolin koronakäsitelty, joka mahdollistaa suoratulostuksen levylle. Levyn työstäminen on helppoa ja esimerkiksi levyyn leikattu sarana kestää murtumatta lähes rajattoman ajan.

PP-kennolevy on molemmin puolin koronakäsitelty, joka mahdollistaa suoratulostuksen levylle.

Erilaiset pahvihahmot, ständit ja muut työstöä vaativat markkinointimateriaalit saadaan helposti tehtyä kevyillä PVC-vapailla suoratulokseen soveltuvilla levyillä Vink Ultra ja Viscom Easyprint. Sisäkäyttöön soveltuvan Vink Ultra  –levyn sisus on vaahdotettua polystyreeniä ja pinnat paperia, joka tekee sen käsittelyn, asentamisen ja kiinnittämisen vaivattomaksi.  Kosteutta kestävä Viscom Easyprint  soveltuu erityisen hyvin koneistettavaksi ja sen pintamateriaali mahdollistaa pinnan taivuttamisen murtumatta.

Roll-up –materiaalien ehdoton valinta on on Solvoprintin Nolite 175. Solvoprint Nolite 175 on PET-kalvoa ja se soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön, joka on kehitetty erityisesti roll-up -telineisiin. Erittäin laadukas kalvo kestää hyvin kosteutta, mekaanista rasitusta ja soveltuu kaikille tulostusväreille. Huomaathan, että meiltä saat Neschenin kattavan valikoiman tarra- ja bannerimateriaaleja moneen eri käyttökohteeseen.

Roll-up –materiaalien ehdoton valinta on on PET-kalvollinen Solvoprintin Nolite 175. 

PVC-vapaista tulostustarroista Orajet 3174 on erinomainen valinta, kun tarralta halutaan ekologisuutta. Ulkokäyttöön sopiva kiiltävä ja valkoinen tulostustarra soveltuu liuotin-, uv- ja lateksiväreille. Ajoneuvojen yliteippaukset on myös mahdollista tehdä PVC-vapaalla  Orajet 3981GRA, joka on helposti uudelleenasemoitava ilmakanavaliimainen tulostustarra.

Vaalimainokset kannattaa aina suojata mahdolliselta ilkivallalta PVC-vapailla graffittisuojalaminaateillamme. Graffitit on helppo  poistaa laminaateistamme Oraguard 244 ja Oraguard 372.

Kaikki vaalimateriaalit saat määrämittatilauksena ja nopealla toimituksella. Tilaa kätevästi uudesta verkkokaupastamme tai ota yhteyttä myyntiimme!