Blogi

 1. Heijastavat tarrat eri käyttökohteissa

  Heijastavat

  Heijastavuuden merkitys korostuu Suomen pimeissä oloissa syksy- ja talvikautena. Tuotteita löytyy useampaan eri käyttötarkoitukseen ja avaammekin tässä yleisimpiin kohteisiin soveltuvien tarrojen ominaisuuksia. Käsittelemme erityisesti mainostuotannon tarroja.

  Lue lisää
 2. Tarkista kemiallinen kestävyys putkistoa suunnitellessa

  Muoviputket ovat kevyitä, edullisia, helposti asennettavissa, korroosionkestäviä ja nämä ovat syitä muoviputkien suosiolle ja muiden putkistomateriaalin syrjäyttämiselle. Muoviputkisto materiaaleista PVC-U on yleisin ja sillä on hyvä kemiallinen kesto. 

  Lue lisää
 3. Tuulettuvat julkisivut – erinomainen valinta Suomen ilmasto-oloihin

  Tuulettuvat julkisivut Vink

  Tuulettuvat julkisivut soveltuvat erinomaisesti Suomen muuttuviin ilmasto-oloihin. Levyjä voidaan asentaa ympärivuotisesti huolimatta vaihtelevista lämpötilan muutoksista. 

  Lue lisää
 4. Meluseinät – tehokas ja esteettinen meluntorjunta

  Meluseinien riittävä eristävyys saadaan aikaiseksi jo ohuellakin polykarbonaattirakenteella, koska meluseinän paksuntamista ei olla koettu hyödyttävän äänen eristyksessä. 

  Lue lisää
 5. Voiko vaalimainonta olla ekologista?

  Onko vaalimainonta luonnonvarojen tuhlaamista? Vai olisiko mahdollista valita ympäristöystävälliset vaalimainosmateriaalit, jotka on mahdollista kierrättää ja siten estää niiden pääsyn luontoon?

  Lue lisää
 6. Edullisin materiaali ei ole aina halvin

  Vink | PE - Erinomainen liukumuovimateriaali

  PE eli polyeteeni on edullinen materiaali jossa yhdistyvät hyvät liukuominaisuudet ja kemiallinen kestävyys. Edellä mainittujen ominaisuuksien takia sitä käytetään laajasti eri teollisuusaloilla.

  Lue lisää
 7. VINK Group ostaa PROPLASTK:in toiminnot Baltiassa

  VINK Group ostaa PROPLASTK:in toiminnot Baltiassa

  VINK Group on 31.1.2019 ostanut koko Proplastik ryhmän. Proplastik toimii muovipuolivalmisteiden tukkurina kaikissa kolmessa Baltian maassa ollen suurin alueellaan. Proplastik jatkaa toimintaa omalla nimellään osana Vink-ryhmää.

  Helmikuusta 2019 lukien Vink toimii Baltiassa seuraavasti:

  • Proplastik OÜ Eesti; Tallinna ja Tartto
  • Proplastik UAB Liettua; Kaunas
  • Proplastik SIA Latvia; Riika
  Lue lisää
 8. Vinkin materiaalit nähtävillä kauppakeskus REDIssä

  Lue lisää
 9. Vinkin värikkäät ikkunateippaukset täyttivät HopLop Keravan

  Lue lisää
 10. Greenled: Asiakastarina Vinkin onnistuneesta valaistusratkaisusta

  Vink Finlandin varastotiloissa tehdään töitä vastapainotrukeilla ja työntömastotrukeilla. Uusi LED-valaistus on häikäisemätön ja valo ulottuu hyvin alas saakka korkeissa hyllyväleissä.

  Lue lisää
Page